ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JUSTUNIQUE

Justunique is ingeschreven bij de kamer van koophandel Groningen onder nummer: 02098482.

Op al mijn artikelen zijn onderstaande levering- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Door uw bestelling bij justunique gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellen
Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u van mij z.s.m. een bevestiging per e-mail met de bestel- en betalingsgegevens. Ter verificatie van naam en/of datum volgt er nog een email. Na betaling zal ik de artikelen borduren en die zullen dan binnen 5 werkdagen worden verstuurd.
Mocht u onverhoopt na 24 uur geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan even contact op per e-mail: info@justunique.nl
Artikelen blijven 10 dagen voor u gereserveerd. Als ik binnen deze termijn geen reactie of betaling van u heb ontvangen, ontvangt u van mij een herinnering. Als u binnen 3 dagen hierop niet reageert, ga ik ervan uit dat u van de koop afziet, en gaan de artikelen terug in de verkoop.

Betalingsmethoden
U kunt uw bestelling op de volgende manieren betalen

via:

-     IDEAL 

-     Overschrijving bank/giro: u betaalt d.m.v. vooruitbetaling naar:

IBAN: NL58 RABO 0131 8848 67
BIC: RABONL2U
t.n.v. justunique, Ulrum o.v.v. bestelnummer of

 

-     Contant betalen bij afhalen: bij afhalen graag vooraf even e-mailen of bellen.
Bankbiljetten van €100,- of hoger worden niet aangenomen.

 

Verzending
Bij justunique geldt het volgende betreffende de verzendkosten:
Binnen Nederland is dit standaard 6,00 euro .  Voor leveringen naar het buitenland gelden andere tarieven. Hiervoor krijgt u van mij bij bestelling een passend tarief. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen (dit i.v.m. verificatie en borduren) verzonden.
Afhalen kan, in overleg, ook. Even mailen.
Justunique is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadigingen tijdens bestelling door TNT Post. Wilt u dit voorkomen dan kunt u op eigen kosten het pakketje verzekeren. Mail dit dan even door naar:info@justunique.nl

Annuleren
Wilt u uw bestelling annuleren? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar: info@justunique.nl
Indien de bestelling nog niet is verstuurd annuleer ik uw bestelling (kostenloos) en kan zo de artikelen weer beschikbaar stellen voor andere kopers.

Ruilen en retourneren
U heeft het recht uw bestelling binnen 7 dagen te ruilen of retourneren (dit is de zgn. 'afkoelingsperiode' conform de 'Wet Koop op Afstand'). Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling.
Artikelen die speciaal voor u zijn geborduurd (artikelen met naam of logo) kunnen NIET worden geruild.
Artikelen dienen niet gebruikt, in ongeschonden staat en voorzien van originele labels en kaartjes, teruggestuurd te worden, anders vervalt deze garantie.
Houdt u er rekening mee dat verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening zijn (retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn).
Wilt u iets ruilen of retourneren? Neem dan z.s.m. per e-mail contact met mij op. Na overleg, stuur ik u, na ontvangst van het geretourneerde, de nieuwe artikelen toe, of stort het aankoopbedrag per omgaande terug naar uw rekening.
Ik streef naar 100% klanttevredenheid. Mocht uw bestelling ondanks mijn zorgvuldigheid niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan z.s.m. contact met mij op (e-mail): info@justunique.nl

Garantie
Heeft u een vraag of klacht, stuur dan een e-mail naar info@justunique.nl
Ik neem dan z.s.m. contact met u op en zal met uiterste zorg tot een passende oplossing proberen te komen.

Privacy
Klantgegevens worden uitsluitend voor intern gebruik (verzending en facturering) geregistreerd. De gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld.
Ook zal ik uw e-mailadres, adres of telefoonnummer niet ongevraagd gebruiken om u te benaderen voor commerciële acties e.d. Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties?
Stuur dan een e-mail naar : info@justunique.nl